Superior rum

Våra finaste rum med bred 160 cm säng. Här har du möjlighet att koka ditt eget kaffe / te. En bekväm fåtölj att sjunka ned i med en god bok, eller att följa nyheterna på den stora platt TV:n. Rummen är också utrustade med kylskåp där du kan förvara egna drickor mm.

Dubbelrum / Twin

Nyrenoverade standardrum med sköna 90 cm sängar som möbleras som dubbel säng eller som separata sängar. Skall det jobbas extra så finns ett modernt skrivbord att slå sig ned vid. Platt TV på väggen med satellitkanaler kan bli avkopplingen efter jobbet.

Enkelrum

Våra fräscha enkelrum med 90 cm säng ger möjlighet att koppla av efter jobbet. Skrivbord och stol finns självklart på plats, likaså en fåtölj att slå sig ned i för lite TV-tittande. Tillgång till skoputsmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Familjerum

Alla vill med! Våra effektiva familjerum ger utrymme för alla. En skön dubbelsäng i kombo med våningssäng ger möjligheter för familjer, vänner, kompisgäng mm att kunna dela rum. Rummen är nyrenoverade och har allt man behöver för ett effektivt boende; kylskåp, vattenkokare mm.

Ekonomirum

Ekonomi med hotellstandard! Våra ekonomirum har plats för 4 boende, rummen är effektivt utnyttjade och man sover i bekväma våningssängar. Rummen har egen dusch och toalett och tillgång till fri WiFi. Självklart finns även TV på dessa rum.