Telefon 0586-637 40


Karlskoga Hotell är en naturlig mötesplats för konferenser, fester och evenemang. Välanpassade lokaler i kombination med närhet till hotellets restaurang gör hotellet i sin helhet mycket attraktiv för olika sammankomster. Med sina över 100 gästrum är Karlskoga Hotell en viktig del i den lokala turismen. Hotellet ligger nära kommunikationsleder, centrum och olika aktivitetscentra. Samarbete med lokala arrangörer ger våra gäster bra och prisvärda möjligheter till evenemang i närområdet. Hotellet genomgår just nu en omfattande renovering och kommer vid öppnandet att erbjuda fräscha, moderna rum och lokaler.

Vi slår snart upp portarna till Karlskoga Hotell och söker

Hotellchef till vår spännande nystart

Karlskoga Hotell har stor utvecklingspotential och letar du efter en utmaning där du från starten kan bygga och påverka verksamhetens framtid kan detta vara rätt för dig. Du ges stora möjligheter att forma verksamheten och organisera samt rekrytera ditt dream team. Vårt mål är att skapa regionens bästa mötesplats, vi startar med hotelldelen för att därefter utveckla restaurang- och konferensverksamheten.

Vi söker en Hotellchef som kan leverera service utöver det vanliga och överträffa gästernas förväntningar. Du har en outtröttlig förmåga att upprätthålla en hög kvalitet i allt du och dina medarbetare gör. Vi vill att du har ett starkt engagemang för service och ser en naturlig koppling mellan ett gott ledarskap, gästfokus samt en lönsam affär.

Som Hotellchef har du det övergripande ansvaret för hotellet där du leder och driver utvecklingen av verksamheten samt medarbetarna. Du kommer att vara mycket aktiv i försäljnings- och marknadsföringsarbetet. Dina kontaktytor finns bland våra kunder och gäster, i näringslivet, kommuner och myndigheter. Det är viktigt att du är en stark nätverksbyggare med god förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du är navet i det som händer på hotellet och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Det är viktigt att du trivs i en driftsorienterad miljö med högt tempo och att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Dina ansvarsområden i övrigt kommer att vara bl.a.;

  • Budget- och resultatansvar (uppföljning/analys av nyckeltal samt rapportering)
  • Personalansvar (HR-frågor såsom; koordinera bemanning, rekrytera, utveckla, informera mm)
  • Inköp (kvalitetssäkra leverantörer samt upprätta avtal)
  • Lokaler/parkering (städ/skötsel, arbetsmiljö, brand, skalskydd mm)Din profil
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi gärna kombinerad med utbildning inom hotell/turism. Din erfarenhet från hotell- och servicebranschen är flerårig och du har några års dokumenterad ledarerfarenhet.

För att lyckas i rollen behöver du förstå våra kunders behov och ha ett utpräglat sinne för service. Ditt arbetssätt är strukturerat och bidrar till att skapa ordning och reda, både i ditt och omgivningens arbete.

Som ledare visar du vägen, är en god förebild och skapar ett positivt utvecklingsklimat. Din kommunikation är tydlig och du är bra på att sälja in ditt budskap. Det är viktigt att du är drivande och självgående samt motiveras av att leda mot mål, skapa konkreta resultat och att ständigt utvecklas.

Din förmåga att uttrycka dig i svenska såväl som på engelska är mycket god.
Hotellchefen ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till styrelsen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ekstam Search & Selection. Ansök senast den 27 augusti till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk din ansökan "Hotellchef". För mer information är du välkommen att kontakta våra konsulter Ann Ekstam, 0733 94 64 26 eller Anna Wikström, 0730 37 60 06. www.ekstamsearch.se